torsdag 23. september 2010

Pappapermisjon

Denne uken har jeg startet på pappapermisjonen som jeg skal ha i ti uker. Det er kjempekoselig å være hjemme med Mia på snart 10 måneder. Vi leker, synger og koser og har god tid til hverandre. Mia leker også godt alene og sover lenge om dagene, så jeg har noe mer tid nå enn tidligere til å studere.
Skriver nå på oppgave om datateknologi og tekstbehandling og lager mitt eget klasserom på Moodle. Rommet tenkte jeg skulle ha hovedvekt på læringsstrategier, kritisk tenkning og lesing på nett. Tanken er at jeg også lager et slikt rom i Fronter når jeg er ferdig med Moodle-rommet.

onsdag 8. september 2010

Uke 36

Etter at vi har hatt Launchball som læringsressurs i to uker har vi nå lagt ut en ny ressurs til elevene: Glogster. Her kan elevene lage multimodale postere som de kan publisere på nett.  Vi har laget en mappe i Fronter der elevene kan legge inn Glogstere de lager. I Glogster er det også ekstra muligheter for oss lærere via Glogster edu, som ser spennende ut. Jeg er spent på hvordan elevene kan bruke denne ressursen både hjemme og på skolen.